Dr. Jordi Sasot Llevadot

Es médico especialista en Psiquiatría y Pediatría por la Universidad Autónoma de Barcelona (Unidad Docente Vall d'Hebron) desde el 1983.

Magíster en Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil por el Departamento de Farmacología y Psiquiatría de la Universidad Autónoma de Barcelona con la cualificación de Sobresaliente.

Colegiado por el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona con el nº 13.345.

Pertenece al Cuerpo Facultativo del Centro Médico Teknon dónde dirige la Unidad de Paidopsiquiatria (Psiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil).

Presidente de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil, de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (2003-2007).

Miembro de la Asociación Española de Psiquiatria del Niño y del Adolescente.

Miembro de la ESCAP (European Society for Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la AACAP (American Academy of Child and Adolescent Psychiatry).

Miembro de la Societat Catalana de Pediatria.

Miembro de la Asociación Española de Pediatria.

Miembro del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. (2003-2012)

Profesor del Postgrado en Psiquiatría Infanto-Juvenil de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Internet a l'habitació?

Artículos de prensa

" l'ordinador, com al seu dia va ser la televisió, ha d'estar en un lloc comú i per compartir..."

Publicat a: Revista Tot Sant Cugat, n.1280

Data: 30 de setembre de 2011

En l’actualitat i en el nostre entorn quatre de cada deu nens i adolescents asseguren que es connecten a la xarxa des de la seva habitació. A Europa, la mitjana és del 50% entre 9 i 16 anys. Així ho indica un estudi recent de la comissió Europea de riscos i seguretat a Internet.

Avui es habitual que els pares permetin que els seus fills tinguin l'ordinador connectat a Internet a la seva habitació. Poc a poc va augmentant el temps que dediquen a la pantalla, aïllats de la família dins d'un món virtual i sedentari.

Molt bé Facebook, ara bé... Quins són els amics dels nostres fills? Els pares han no només d'esforçar-se a tenir un major coneixement de les noves tecnologies i xarxes socials, sinó tenir molt clar que l'ordinador, com al seu dia va ser la televisió, ha d'estar en un lloc comú i per compartir, no a l’habitació. No oblidem que avui dia els petits accedeixen cada vegada més i en edats primerenques a les noves tecnologies, moments en què és molt fàcil condicionar la seva formació. I, finalment, tenir clar que el responsable no és Internet, sinó la seva clau, la que lliurem diàriament, i de vegades sense un control adequat, als nostres fills.

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Martes 21 Noviembre 2023, 11:59